CANAL JOC DE L’OCA I

El 28-5-2011 volia probar-me fent la dura canal del Joc de l’Oca jo sol, intentant fer un bon temps. La canal consta aproximadament de 20 pujades a través de cordes nuades i alguna cadena. Es pot fer de pujada i de baixada. Normalment es fa de baixada rapelant, és una bona forma de practicar la tècnica del ràpel. Tot i així, jo volia fer-la pujant i baixant sense corda, a pols.

Així que em vaig plantar jo sol, amb la meva música i la Go Pro, a l’inici de la canal, a la qual s’accedeix des de la masia de Can Jorba, situada a prop de Collbató (Montserrat).

Un cop em trobo enfront la primera de les pujades, em fico el guants, agafo aire i amunt!

La pujada de la canal es fa realment dura, si es fa sense parar, ja que són 20 pujades exigents a pols i la fatiga de braços es va acumulant. Especialment dura una de les últimes pujades, d’una xemeneia que es puja a través d’una corda nuada i una cadena, totalment vertical i força llarga.

No diré que pujar per aquesta canal així no comporta risc, però sí una gran dosis d’aventura i emoció i la satisfacció d’arribar a dalt amb un bon temps ja compensa. En aquesta ocasió i com es veurà al video, trigo 16’38», un fantàstic temps. A més, un cop vaig arribar a dalt vaig baixar-la també a pols, que encara és més complicat.

Al link a continuació es pot veure un video fent aquesta canal, disfruteu-lo com jo vaig disfrutar fent-la!

http://youtu.be/qTYTfx4oxF8

Per acabar aconsello que qui s’animi a fer-la pujant, cal que porti guants, molt millor anar amb peus de gat i portar una corda per si enmig de la canal ja no es pot més i així poder baixar rapelant.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: