DE VUELTA A LA LUCHA (juni 2011)

Després de prop de 5 anys en que vaig deixar la competició de Judo i Lluita Olímpica, aquest any m’he decidit a tornar a competir en el món de la lluita. Així que des de fa prop de mig any estic practicant Jijitsu brasileny on també fem alguna cosa de Grappling. Sense més i per la meva passió a la competició i a la lluita en la seva forma més noble em vaig decidir per competir el 27 de Març del 2011 en el I campionat de grappling de Malgrat de Mar. On vaig quedar 2n. Remarcar que el campionat era per la tarda i el mateix dia pel matí vaig anar a la Cursa de Eternal Running de Castellbisbal. Em va anar prou bé doncs vaig quedar 2n a la cursa de més de 1000 participant. Curiosa cursa on es correr per la Muntanya al llarg de 12kms i on anem trobant obstacles de tota mena com pista americana, ‘pozas’ d’aigua, camions de palla, salts de container… Així que va ser un dia complert doncs vaig quedar 2n a la cursa i 2n al campionat.

Entrega de trofeos – Eternal Running

Castellbisbal, 2010

Aquí us deixo el link del video editat del meu primer combat de grappling a Malgrat:

http://youtu.be/RNCo-ETl0pI

També aquest any, el 12 de juny del 2011 vaig tornar a una competició de Judo. Més peculiar doncs era un campionat de Judo al terra, Ne Waza, celebrat a Lloret de Mar. Vaig arribar a la final on vaig perdre amb Eric Penya (actual campió de Catalunya i 3r d’Espanya) en una final igualada. Aquí us deixo el link del video del campionat de Judo Ne Waza.

http://youtu.be/u9z2qffgpIY

Tot això m’ha animat a tornar a competir i espero la temporada que bé, competir al màxim nivell que pugui! Això si, combinant-ho amb la meva passió per la muntanya, escalada i curses!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: